Insamlingsstiftelsen Måns Jenningers minnesfond uppmärksammar någon eller några ”som i handling visat, att alla i skolan har rätt att känna trygghet och gemenskap”.

Minnesfonden premierar dem som skapar en trygg arbetsmiljö för alla i skolan. De är fantastiska föredömen för andra som verkar i skolan. Se dem i arkivet nedan! Mottagaren tilldelas ett diplom. Dessutom en summa pengar av insamlade medel vid en högtidlig ceremoni.

Fotot ovan är av Måns, 11 år, på Solklinten, högsta punkten på Tjörn. Vad gör ett barn som är som mest levnadsglad? Jo, utforskar och undersöker nyfiket allt som kommer i dess väg. Här fick Måns ju chansen att känna på hur det kan kännas att vara en mås. Han tyckte det verkade kul men tyckte det var lite trist att det inte gick att flyga också.

Nominera nästa stipendiat!

Föreslå en mottagare till oss på mansstiftelse@gmail.com. Ange namn, adress och telefon och skriv gärna en kort motivering också. Vi behöver veta vem som föreslår, så vi kan ta ev vidare kontakt, men återger aldrig ditt namn offentligt.

Måns på Kalmar Slott.