Sagt av Måns

Ur en dikt av Måns själv:


tyst och osynlig
Kommer jag alltid finnas kvar
i allas hjärtan
kommer se allas uppväxt
Jag älskar er alla
men jag orkar inte mera

3 reaktioner på ”Sagt av Måns”

 1. Har läst och sett det ske med min dotter som också avslutade sitt liv 13 år gammal. Det började med att hon skyllde på att hon hade ont i magen och inte ville gå till skolan vid 11 års ålder.
  Det uppmärksammade jag och det visade sig att hon blev mobbad av flera killar i klassen och utfryst från tjejerna. Hon hade en vän i klassen.
  Efter ett slagsmål där hon blev nedslagen så flyttades en mobbare bort till en annan skola. Men det fortsatte med nätmobbning i stället, det slutade inte. Då bestämde vi att hon skulle gå musikklass på annan skola i sjuan. Tyvärr så blev hon deprimerad innan hon började där och blev sjuk i anorexia.
  När vi trodde att allt skulle bli bättre så rasade tillvaron.
  Hon gav upp då mobbningen fortsatte på nätet och då hon inte fann nya vänner i den nya klassen. Hon blev snarare utfryst där. Jag fick följa henne till skolan från sep till dec varje dag! Den nya skolan koncentrerade sig på anorexian och inte mobbningen. Hon gav upp och tog sitt liv 8 december 2014. Så historien upprepar sig.
  Vila i frid Elvira

 2. Jag är bara en vanlig tidningsläsare som läste om Måns en dag för 14 år sen… Jag glömde aldrig Måns…. Hans historia och öde har etsat sig fast hos mig… Idag kom jag att tänka på honom och googlade upp denna sidan… Tårarna rinner… vilken fin kille… Vilka fina föräldrar och fin familj…. Ni och Måns har hjälpt mig att vara med ödmjuk, mer tålmodig och ha mer förståelse….

 3. Fina Måns. Idag skulle du ha fyllt 25 år. Hur kunde det få gå så långt så du valde att lämna jordelivet 13 år gammal. Det är med stor sorg jag gratulerar dig på det som skulle ha varit din 25 års dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.